Skolan - En slagpåse för alla

Standup komiker, Föreläsare

Skolan - En slagpåse för alla

En underhållande och aktuell föreställning om livet i skolan. Det finns många frågor att ställa gällande skolan i Sverige som, hur är det att vara elev och vad är egentligen skolans ansvar när det gäller våra barn? Föräldrarna klagar, lärarna går in i väggen och rektorn sitter upptagen i möte och oroar sig för skolpengen.
Resultatet från senaste Pisa undersökningen är fortfarande oklart, lärare går in i väggen och var är föräldrarna? Ska skolan undervisa eller uppfostra? I Sverige har skolan blivit en politisk slagpåse, varför inte bara skapa den bästa möjliga skolan utifrån forskning och vetenskap?

Malin Appeltofft och Yvonne Skattberg, två komiker som även har arbetat tidigare och arbetar som lärare har nu satt ihop en standup - föreställning för att lyfta problem och företeelser i skolans värld med humor.
Malin har framträtt på scener runt om i landet och även i Finland och i NY. Hon driver klubbar och har, tillsammans med sin man, podcasten och scenshowen Äktenskapet.
Yvonne har vunnit priser som bland annat årets kvinnliga ståuppkomiker och debutpriset ”Släng dig i väggen”. Yvonne har podcasten ”Ännu en jävla relationspodd” tillsammans med Zinat Pirzadeh. Hon har även medverkat i flera radio och tv program.
Malin och Yvonne gör nu en föreställning tillsammans för att både underhålla och uppmärksamma skolfrågor.

Pressbilder

Pressbild Skolan - En slagpåse för alla

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo