Ryan Bussell

Standup komiker
Facebook Ryan BussellInstagram Ryan BussellTwitter Ryan BussellHemsida Ryan Bussell

Ryan Bussell

”Om en svensk flyttar till USA och säger till en amerikan, ’Jag älskar USA’, svarar amerikanen, ’Klart du gör.’ Om jag säger till en svensk att jag älskar Sverige säger de: ’Verkligen? Varför?!'”

”Om en svensk flyttar till USA och säger till en amerikan, ’Jag älskar USA’, svarar amerikanen, ’Klart du gör.’ Om jag säger till en svensk att jag älskar Sverige säger de: ’Verkligen? Varför?!’”

Ryan Bussell är ståuppkomiker och kärleksflykting från Amerika som har uppträtt i flera länder. Han driver Cash Comedy Club och Power Comedy Club i Stockholm och är en del av Team Amerika, en mångskiftande grupp av komiker från Nordamerika. Han släppte sin första special ”Simply Resistible” 2015, och är ofta konferencier hos Maffia Comedy Club i Stockholm.

Ryan är inte rädd för att göra narr av sitt nya hemland, men alltid med hjärtat på rätt ställe. Han flyttade från kanske världens stoltaste land till Sverige som … kanske inte är så stolta, men borde vara det!

 

Pressbilder

Pressbild Ryan Bussell

Smakprov

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo