Milad Parchami

Standup-komiker
Instagram Milad ParchamiYoutube Milad Parchami

Milad Parchami

Milad Parchami är inte bara en energisk rolig ståuppkomiker, Milad är också lika bra värd (MC) och talare , som kör komedi på EngWish – engelska blandat med svenska, kär också komedi på bara svenska och engelska.

 

Milad startade sin Standup i Tampa Bay Florida, Tampa Improv, där han headlinande "Amateur Night" i två veckor.  Han flyttade sedan så småningom tillbaka till Sverige efter avslutade sina studier, som advokat. 

Milad insåg snabbt att Standup Comedy är vad hans sanna passion är och gjorde en karriärförändring, från rättssalen till scenen.

 

I Sverige har han kört komedi de senaste 3 åren.  Även under pandemin var Milad värd för den enda Standup Club som var öppen och inhyst komiker från hela landet och Europa.  I 3 år, 4 dagar i veckan har Milad behärskat sitt hantverk som standupkomiker, publiksnack- och hans värdfärdigheter. 

 

Denna höga energiska, mångkulturella underhållare kommer att få dig att falla av din stol med sina imitationer, hans udda observationer och hans improvisationsförmåga. 

 

Med tanke på hans tidigare erfarenheter av att arbeta inom det juridiska området är Milad en av de bästa storytellers bland ståuppkomiker i Sverige, tillsammans med sin galna livserfarenhet från att själv bo i USA från att vara hemlös till advokat, hans upp- och nedgångar kommer att lämna dig i chock och i vördnad för hans styrka och humor.

 

Milad har haft äran att uppträda på Laugh House, Maffia, Stockholm Star Standup, Gasta, Cosmic Comedy, BigBen Standup, Snotty Seaside, Viiva bar, Lund Comedy Festival, Stockholm Comedy Club, och mycket mer.  

Pressbilder

Pressbild Milad Parchami

Smakprov

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo