Maggan Hammar

Standup komiker
Facebook Maggan HammarInstagram Maggan HammarTwitter Maggan HammarYoutube Maggan HammarHemsida Maggan Hammar

Maggan Hammar

Maggan Hammar kan t ex dyka upp som den nyanställda på företaget…

Tänk dig den nya kommunikationschefen som presenterar sig själv något förvirrad. Hur kommer dina anställda att reagera?
Här har ni den verkliga överraskningen.

Maggan Hammar är en komiker, skådespelare, estradpoet, manusförfattare med ursprung i Hälsingland är nu aktuell med sitt unika briljanta koncept den ”hemliga gästen”.
Maggan var bosatt utomlands i 17 år (Los Angeles, Paris, New York.) där hon medverkade i olika TV-sammanhang (bl a Star Trek och Seinfeld)

Den hemliga gästen är nyskapande underhållning med Maggan som uppträder på ert event i en på förhand bestämd rollfigur.

Ditt evenemang blir garanterat helt oförglömligt!

Hon är med på eventet och smälter in som en gäst bland alla andra.  Under middagen håller hon tal som avslöjar hennes rätta identitet som proffs och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad… eller besvikelse? Och alla skrattar loss åt sig själva och hennes unika humor.
Uppläggen är många. Någon från ledningen presenterar henne som en av de nyrekryterade/nyanställda i välkomsttalet. Senare håller hon sitt tal för att ta tillfället takt att presentera sig och säga några tacksamhetens ord. Talet är ett specialskrivet manus i samförstånd med kunden, med ämnen såsom ni står inför i framtiden. Där hon även nämner några hon speciellt vill tacka/nämna som ovetandes sitter där.

Efter diskussion med er om vilket upplägg som skulle bli roligast för just er så bygger hon ihop talet som börjar seriöst. Väver in vad ni står inför, förändringar, värderingar inspirerad av era önskningar.

Talets manus skapas exklusivt för den aktuella branschen/sammanhanget med associativa flöden från ”Maggans värld”… Man sitter och undrar ”Är detta på riktigt eller?”.

Upplägg och avstämning av manus sker alltid i samråd med Er som bokar. Kan även agera som konferencier eller göra fler inslag under kvällen.

Maggan talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt även till den internationella publiken.
Detta är oförutsägbar komedi när det är som bäst!

 

” Vi var många som verkligen uppskattade ditt framträdande! Själv skrattade jag så jag fick ont i skrattmuskelfästena- underbart! Många trodde att du var den nytillträdde juristen i Härnösand. De fick allvarliga funderingar vem det var vi anställt! Om du kommer till Falun så är vi ett gäng som dyker upp!:”
Marie Juhnestam Bimer – Arbetsmiljöverket.

” Det var många som var väldigt besvikna efteråt när de insåg att du inte alls var vår nyanställda Strategiska Kommunikatör!”
Göteborgsregionens Kommunalförbund.

”Vi är väldigt nöjda med ditt framträdande förra vecka som var en perfekt kombination av förvirring och obekvämhet som sedan ebbar ut i humor. Det fungerade utmärkt!
”Effekten av att skapa en pinsamhet (som för svenskar är väldigt svår att hantera) till insikt att detta måste vara ordnat fungerade mycket väl.. Det var mycket uppskattat. Bra jobbat! Tack igen!

Swedbank robur.
Maggans skönt avslappnade stil varvat med ett spännande liv blir till en grymt bra standup show”
Jimmy Jönsson, Gefle Dagblad 
“En otroligt befriande självdistans och en alldeles skönt skruvad humor gör att Maggan Hammar verkligen står ut bland ståupparna”
Catharina Hansson, Tidningen Leva

” Det var många som var väldigt besvikna efteråt när de insåg att du inte alls var vår nyanställda Strategiska Kommunikatör!”
Göteborgsregionens Kommunalförbund.
”Tack för onsdagskvällen! Det blev många roliga kommentarer på jobbet i torsdags och fredags. Du skulle hört när en av cheferna tog mig åt sidan i onsdags och undrande hur jag kunde tagit in den där kvinnan. Jag spelade med och jag kan säga att jag inte var vatten värd då. Desto mer uppskattad blev jag efteråt. Du gjorde en bra insats och festen blev annorlunda, precis som vi ville”
Hans-Ove Ekman , Q-Park AB
” Vi var många som verkligen uppskattade ditt framträdande! Själv skrattade jag så jag fick ont i skrattmuskelfästena- underbart! Många trodde att du var den nytillträdde juristen i Härnösand. De fick allvarliga funderingar vem det var vi anställt! Om du kommer till Falun så är vi ett gäng som dyker upp!:”
Marie Juhnestam Bimer – Arbetsmiljöverket.

” Det var många som var väldigt besvikna efteråt när de insåg att du inte alls var vår nyanställda Strategiska Kommunikatör!”
Göteborgsregionens Kommunalförbund.
”Maggan är en av mina absoluta favoritkomiker, alla kategorier. Fullkomligt oförutsägbar, som hon är, tar hon publiken med på en resa in i mänsklighetens gömslen och vrår och det både kittlar och oroar i magen, precis som det ska göra när man upplever bra komik.”
Petra Mede

 

“Du var underbar och bäst! Jag hoppas att få uppleva dig igen för det här var bland det roligaste jag varit med om.” 
Anna-Karin Deindoff HR-specialist, Social resursförvaltning, Göteborg.

 

”På ClearOn har vi ”högt i tak” men när vi presenterade Siv Bengtsson som vår nya kommunikatör föll taket ihop och det blev helt tyst i rummet! Maggan kan verkligen leva upp till förväntningarna och fånga sin publik på ett personligt och proffsigt sätt”.
Pontus Ellefsson, vd ClearOn AB.
 

”Tack Maggan för att du var med och bidrog till vår Kick Off som blev en succé! Fantastiskt roligt och en riktig stämningshöjare under middagen!”
Erik Bertman Koncernchef Coromatic Group AB

”Maggan stärkte Sveriges Televisions hållbarhetsarbete!   Tack för det! – Gunnar Vagerstam, Miljöchef SvT.

“Un one woman show absolument extraordinaire!!”
Pierre-Eric Papos. Sales Executive. Safmarine Sweden
 
“Vi är väldigt nöjda med ditt framträdande förra vecka som var en perfekt kombination av förvirring och obekvämhet som sedan ebbar ut i humor. Effekten av att skapa en pinsamhet (som för svenskar är väldigt svår att hantera) till insikten att detta måste vara ordnat fungerade mycket väl. Vi var ytterst få som visste vad som skulle komma och det var det värt. Det var mycket uppskattat. Bra jobbat! Tack igen!”
Swedbank ROBUR.

 

”Tusen tack för en mycket bra underhållning, alla pratar om hur rolig du var och hur detta kommer bli en snackis framöver.”
Sakar Mustafa – Maersk Line”

” Hon rörde sig bland våra inbjudna bröllopsgäster som någon som man inte riktigt visste hur man skulle förhålla sig till. Några fnissade och skrattade. Några kände sig säkerligen obekväma och när hon senare på kvällen reste sig för att hålla tal var det många som skruvade obekvämt på sig. Men sen bröt skrattsalvorna loss. ..Det blev en riktigt succé”.
Alban Herrlitz – musiker och entreprenör. Grand Hotel Mölle.

 

“Gränslösa människor möter man ibland, tack och lov är de dock vanligast i diverse realityshower på TV. När så “Maggan”, gränslösast av alla, dyker upp och minglar på firmafesten blir man lite osäker men är fortsatt artig. När hon sedan lite lullig tar mikrofonen under middagen sprider sig paniken. Dessutom är hon så jävla rolig att man inte kan låta bli att skratta åt henne – fortfarande osäker men uppenbart inte längre lika artig. Man kan nästan känna hur insikten om att hon inte är “på riktigt” sprider sig, allteftersom skratten blir mer befriande och inte längre göms bakom händer och servetter. Lättnaden i kombination med framträdandet gör att man skrattar så man trillar av stolen. Tack “Maggan”!!!”
Lena Eriksson, Folkhälsovetenskapliga Institutionen, Stockholms Universitet.

 

“Maxi tack för att du lyfte kvällen på ett okonventionellt sett.
Du skapade tvivel över ledningen förmåga att fatta beslut som är bra för företaget du skulle hjälpa. Den oro och misstro vändes till skratt och glädje som kommer att pratas om länge. Du på ett personligt sett gjorde kvällen oförglömlig.
Synd att vi inte är på jobbet imorgon och fått höra alla kommentarer.
Återigen tack och fortsätt att skaka om människor på ditt egna sett. ”
Peter och alla vi på Maxi Köping. /
Maxi ICA Stormarknad Köping

“Tack Maggan! Du förgyllde verkligen vårt 50 års jubileum!
Man visste inte om man skrattade med dig eller åt dig och det
var just att det skaver däremellan som gjorde det så himla roligt.
Och när till sista polletten ramlade ner hos alla var du ett givet
samtalsämne vid middagsborden.
Tack ännu en gång för en jättekul kväll!! ”
Henrik Carlsson VD Infranordic Shipping & Forwarding AB Gothenburg, Sweden  

Pressbilder

Pressbild Maggan Hammar
Pressbild Maggan Hammar

Smakprov

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Jessica Persson

" Jessica imponerade verkligen på publiken som konferencier. Hon lyckades kombinera humor på en lagom nivå med gala och glamour, vilket gjorde hennes prestation både underhållande och professionell. Hon underhöll publiken från början till slut på ett föredömligt sätt och gjorde kvällen minnesvärd för såväl gäster som arrangörer."

Kund: VOMNL
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Carl Tillenius

"Vi hade en toppen middag med Carl som stor behållning av den! Du får hälsa honom att han var VÄLDIGT uppskattad!"

Susanne Jansson, Region Sörmland
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Jakob Öqvist

" Vi hade en fantastisk kväll igår och Jakob gjorde ett superbra uppträdande. Vi är nöjda och glada över att vi lyckades sy ihop den lösningen."

Therese, LKAB 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Farzad Nouri

"Farzad var toppen! Vi är så nöjda."

Pernilla, Aftonbladet Fackklubb, 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Ami Hallberg Pauli

"Ami var superbra och vi är jätte nöjda. Trevlig sommar."

Johan Rosengren, Rektor (förskolor), 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Al Pitcher

"Han gjorde vår företagsmiddag ännu roligare, Han var påläst om oss som var i rummet och framförandet kändes nära. Han tog sig an uppdraget oerhört proffsigt. Väldigt imponerande. Det är underbart att få skratta."

Saab AB 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Jakob Öqvist

"Stort stort tack för din proffsiga insats i lördagskväll! Hoppas att även att du tyckte vi var ett bra "gig"!"

Sanna, 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
John Houdi

"Jamen oj oj oj vilken succé! En del av Falkenbergs invånare går fortfarande med ett leende på läpparna! Tusen tack för i söndags, världsklass."

Nöjd Kund, 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Jakob Öqvist

"Hej Jakob, ville bara höra av mig och skicka ett stort mega tack! En helt perfekt föreställning. Så otroligt uppskattat. Du fick verkligen upp stämningen. Hoppas vi ses igen!"

Peter och Melissa, 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Al Pitcher

"Hello my friend, heard you smashed it yesterday. The client is super happy, thanks for everything!"

Kalle Rudehill, Lifeevent, 2022
MedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

"Hej Zinat glömde säga det när du uppträde för handelsanställda idag. Satt en dam bredvid mig, hon skrattade så mycket så hon satt och hoppade i stolen."

Nora Weintraub, Journalist, 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
David T. Weaver

"Tack för en riktig superkväll. Det var verkligen längesen jag skrattade så mycket."

Linda Lindqvist, Executive assistant aker solution, 2022
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo