Isak Jansson

Standup komiker
Facebook Isak JanssonInstagram Isak JanssonTwitter Isak JanssonYoutube Isak Jansson

Isak Jansson

Klockrena imitationer och eftertanke inbakat i stora skratt.

Isak är komikern som kan få ett rum att vrida sig av skratt men också fylla åhörarna med eftertanke. Hans humor är skruvad och samhällskritisk. Ett utmärkt val för den kräsne bokaren som vill ha intelligent humor och något som folk pratar om en längre tid. Hans klockrena imitationer av bl.a. Kristian Luuk, Özz Nûjen och Martin Timell har fått hela humorbranschen att häpna.

Metodiskt bygger han upp en allt större fanskara – för har man väl sett honom så vill man se mer av honom.

Han är inte rädd för att ta ställning men väver samtidigt in det i ett roligt nät så att upplösningen alltid utmynnar i ett hjärtligt skratt. Isak är intelligent, tydlig och rolig.

Ni har säkerligen sett honom framföra sin humor i bl.a. Släng dig i Brunnen (SVT 2018) och Comedy Confessions (Comedy Central 2017).

Tack vare sin förmåga att underhålla på både svenska och engelska är Isak en av våra mest beresta komiker. Han har uppträtt över hela världen på platser som Sydafrika, Island, Ryssland, Norge, Indien, Kina, Estland, Belgien, Danmark, Frankrike, Malta, Storbritannien, Luxemburg, Tyskland, Holland och Finland.

Hans senaste projekt är en humorshow om något så makabert som fallet Thomas Quick. Tillsammans med trubaduren och komikern Ola Aurell har han turnerat med sin show ”Quick – en humorshow” (2018 -).

2011 gjorde han sin första soloshow ”Filosofi för sinnesslöa”. 2013 producerade han en ny soloshow med namnet ”Allt är Floristernas Fel”. 2014 var det dags igen med turnén “Isak Jansson hatar Isak Jansson”. 2016 turnerade han med sin show ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). Samtliga shower finns som ljudalbum på Spotify.

Isak är även manusförfattare och har bl.a. arbetat med Pensionärsjävlar (Kanal 5), Inte Ok (TV3) och Robins (SVT). Han har även varit programledare för Tankesmedjan (P3) och driver podcasten Rollspelsklubben där komiker spelar Drakar och Demoner.

Han arrangerar även SM i Ordvitsar och gett ut boken Sveriges Bästa Ordvitsar (Känguru Förlag). Sedan 2018 är han utbildad Fältartist.

”Isak är bäst just nu”
 Gävle Dagblad 2012-12-12

”Kvällens höjdpunkt följer sedan i form av Isak Jansson, en oerhört skicklig komiker som har en intensitet även i sina enklaste utlägg. Imponerande är även hur han lyckas skörda applåder med något så banalt som en imitation av kungen, något som undertecknad kunnat mörda folk för att de försökt sig på i humorsyfte”
Arbetarbladet David Jannati 2010-11-20

”Annars var Jansson den som imponerade mest under kvällen. Gjorde ett framträdande som hängde ihop, men samtidigt hela tiden tog nya överraskande vändningar. Ett tecken på att han är så gott som redo för att klara av att sätta ihop en egen show. Dessutom har han antagligen sett till att göra möten med gaseller i djurparker till en mycket mer traumatisk upplevelse än tidigare för kvällens pigga publik.”
Katrineholms Tidning 2013-03-27

”At the end was Isak and from the get go we didnt stop laughing, clapping and crying. Ive even seen him for the last 2 nights and I still laughed at everything. At first he was cautious, what is this small bar with a table and no mic stand, but that’s sort of the charm of Drink Baar. Isak had us going for 30 minutes solid, everyone was wiping tears away, fantastic.!”
Louis Zezeran Comedy Estonia 2010-09-09

Pressbilder

Pressbild Isak Jansson
Pressbild Isak Jansson
Pressbild Isak Jansson
Pressbild Isak Jansson

Smakprov

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo