Emma Knyckare

Standup komiker
Facebook Emma KnyckareInstagram Emma Knyckare

Emma Knyckare

Emma Knyckare hörs i eget radioprogram, men hon är roligast som ståuppare.

Emmas humor är Emmas humor. Hon gillar att spegla samhället och samtiden genom satir. Emma är också en flitig konferencier och älskar att hålla i galor.

Emma Knyckare började ståuppa på Oslipat i Malmö 2009, 2014 gjorde hon sin första ståuppturné och blev även då nominerad till årets kvinnliga komiker.

Sedan 2011 har hon varit programledare för radio och har nu sitt eget program ”Knyckare i P3″ där hon tillsammans med lyssnarna fyller i kunskapsluckorna från utebliven skoltid då hon spenderade alldeles för lite tid i skolan och alldeles för mycket tid med hembränt i epatraktorer på den halländska landsbygden.

Tillsammans med komikern Josefin Johansson startade Emma HUMORKOLLO, ett initiativ för att locka fler tjejer till standupscenen. Under sommaren utbildade dom cirka 100 kommande komidienner i att vara awesomeness.

Emma gillar även att skriva. Bl a har hon skrivit för tidningen ETC, SVTdebatt och sedan 2 år tillbaka skriver hon för Faktum, hemlösas tidning i Malmö och Göteborg och för andra året i rad leder Emma Faktumgalan ihop med Klara Zimmergren.

Hon drömmer om att få vara med i musikal men skäms över att säga det.

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo