Elin Viljestrand

Standup komiker
Facebook Elin ViljestrandInstagram Elin ViljestrandYoutube Elin Viljestrand

Elin Viljestrand

”Jag testade och gjorde mitt första gig, sedan dess jobbar jag som komiker.” Elin Viljestrand. Självsäker, Unik och en ny stjärna inom standup.

”Behöver ni någon som får er att skratta så ni tappar andan är det Elin Viljestrand ni ska boka! Elin skiljer sig från mängden då hon har både sång, improvisation och en självsäkerhet som ingen annan!”

Elin Viljestrand rivstartade sin ståuppkarriär med att satsa högt. Redan inom sitt första år som komiker har Elin haft egna slutsålda kvällar, besökt flertalet företag, stått på olika scener och även visat att det går att stå på Norra Brunn trots att man är ny! Bokar ni Elin Viljestrand till ert företag kommer ni garanterat att bli chockade över hennes otroliga timing, självsäkerhet och charm. Elin har även sånger i sin akt om ni önskar och är expert på karaktärer.

Hennes humor blandas mellan himmel och jord allt från överdrivna skönhetsideal – till livet som mamma. Från förorten till Östermalm och från party till meditation. Snabba vändningar, roliga kontraster och en hel del improvisation gör att Elin Viljestrand är komikern ni kommer vilja boka igen!

Inom kort kommer vi kunna se Elin Viljestrand i både reklamfilmer och egna shower – som hon alltid säger.

Nu KÖÖÖR VI!

Pressbilder

Pressbild Elin Viljestrand

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo