Martin Lagos

Standup komiker

Martin Lagos

Martin Lagos är en ung stjärna. Redan 2011 fick han priset som ”Årets bästa nykomling” på Svenska Standupgalan och är idag ett namn att verkligen räkna med.

Martin Lagos inledde sin standupkarriär under våren 2008 och idag skriver han egna shower, hörs på Sveriges Radio P3 och är ständigt aktuell på de största standupscenerna RAW och Norra Brunn. Martin driver också egna standupklubben Telge Standup i Södertälje och under våren 2014 gjorde han skådespelardebut på bioduken i Ben Stiller-filmen ”The secret life of Walter Mitty”.
Han är mångsidig och förmodligen den enda komikern i Sverige som även kör standup på spanska!

Martins standup är väldigt levande och han berör samhällsaktuella ämnen på ett charmigt sätt men med allvarlig grund. Som komiker är han ödmjuk, engagerad och med hans härliga personlighet fungerar han för all typ av publik. Martin är bra på att specialskriva material och hans akt uppdateras ständigt.

Martin har också en föreläsning med namnet ”Jag är inte min nation” där han pratar om identitet, stolthet och fördomar.

I augusti 2011 vann Martin Lagos priset för ”Årets bästa nykomling” på Svenska Standupgalan med motiveringen: ”Årets pris för bästa nykomling går till en ny stjärna som ständigt förnyar sig, alltid rolig att se. När det dessutom är roligt och intelligent material så är valet ganska självklart. The sky is the limit.”

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo