Janne Lindskog

Standup komiker
Facebook Janne LindskogInstagram Janne LindskogTwitter Janne LindskogYoutube Janne Lindskog

Janne Lindskog

Janne Lindskog är den rolige norrlänningen som pratar. Och du skrattar.

Janne är född i Skellefteå i Västerbotten. Han har jobbat som brandman, elektriker, taxi- och lastbilschaufför, ställningsbyggare, filmarbetare och kanske främst gymnasielärare.

Började med humor på roliga timmen i mellanstadiet. Har spelat i band i många år, men de var så dåliga så de gjorde lika mycket musik som sketcher. Har haft eget företag och sysslat mycket med företagsgig med musik, sketcher och föredrag då Janne låtsas vara en från “huvudkontoret” med nya riktlinjer osv.

Jannes humor handlar mycket om hans norrländska uppväxt och kontrasterna mellan Stockholm och Norrland. Andra ämnen är svårigheterna med att vara singel och deltidspappa till två barn. Blir också en del om jobbet som lärare.

Janne uppträder också mycket på engelska.

 

Från ett företagsgig på LeanOn 12 februari 2015 tillsammans med Jocke Björkvall.

“Vi är hemskt tacksamma för igår och tyckte ni var grymma! Verkligen jättelyckat och toppenbra! Klas sa att ni var största snackisen bland minglet efter middagen! alla tyckte det var väldigt roligt och bra. Så ni kommer garanterat bli rekommenderade från fler än bara oss efter gårdagen”
Efter Al Pitchers föreställning i Luleå oktober 2013 skrev Norrbottens Kuriren

“En dryg halvtimme in i föreställning blir han avbytt av Västerbottningen Janne Lindskog, ett gästuppträdande som får bli en liten parentes i Påtår Tour. Även han, med sin blyga framtoning och sina något oväntat brutala skämt, är en fröjd att lyssna till. En av hans intressanta poänger (som verkar framkalla en den igenkännande hos många i publiken) är hur föräldrar påverkar barns självförtroenden med kommentarer som: ”Det där kommer aldrig att gå” och ”Vad var det jag sa?”.

Pressbilder

Pressbild Janne Lindskog

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo