ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Yvonne Skattberg

Vann priset ”Årets bästa kvinnliga ståuppkomiker” 2007 på Svenska Standupgalan.

Hur kan man bli träningsnarkoman – vad finns att missbruka på ett gym?

Nu är det så långa vårdköer för höftledsoperation att det går snabbare att utbilda sig till läkare och operera sig själv.

Yvonne tilldelas pris på Klara K dagen, från Rival 2017

Årets bästa kvinnliga ståuppkomiker 2007

Yvonne Skattberg blev utsedd till årets kvinnliga stå upp komiker 2007 på svenska stå upp galan. Juryns motivering var  ”En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.”

Yvonne Skattberg har jobbat som ståupp komiker och föreläsare i många år.
Hon började som ståuppkomiker 1997 och vann det årets debutpris ”Släng dig i väggen”. Sedan dess har Yvonne uppträtt på ståuppscener, medverkat i revyer och krogshower runt om i landet och gjort mängder av företagsjobb.

Yvonne ingick i en showgrupp ”En liten Jävla Kvinnorörelse” i flera år med bl a Anna-Lena Brundin och medverkade i föreställningen ”En Liten Jävla julshow”, ”En Liten Jävla Krogshow” samt ”En ANNAN liten jävla show”.

Hon har medverkat i flertal radio och teveprogram som tex ”Comedy fight Club”, ”Släng dig i Brunnen”, ”Stockholm Live”, Och nu senast i TV4 lördagssatsning ”Dansfeber” där hon tillsammans med stå upp gänget gjorde Spice Girls.

Hennes komiska talang att hantera verkligheten som vi ser den fast lite annorlunda är unik.

Hon gjorde succé med föreställningen Alla har ADHD som gick sju säsonger i Stockholm och som hon turnerat runt och uppträtt på de flesta teaterscener runt om i Sverige.

2015 hade hon premiär på uppföljaren Alla har råd – rapport från korttidsanställningsträsket.

Just nu är hon aktuell med föreställningen Grab them by the balls som hon spelar på Teater Brunnsgatan fyra och runt om i landet.

Yvonne Skattberg äger den tomma blickens geni.

Ingegärd Waaranperä, DN

Recensioner

Kvinnlig humorkväll med stor variation [UNT 2011-02-20]

Webbsidayvonneskattberg.com

 
Bokning: 08-515 101 20