ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Tomas Ahlbeck

Tomas Ahlbeck är pressekreteraren som hoppade av riksdagen för att bli komiker.

Tomas Ahlbeck är pressekreteraren som hoppade av riksdagen för att bli komiker. Han har snabbt blivit en uppskattad komiker på såväl den svenska som den brittiska standupscenen.

Omnämnd som en av de mer originella komikerna står Tomas för en absurd, intelligent och vaken humor som har fått gott om lovord från publik runt om i landet. Hans stil har beskrivits i svenska media som “Mörk, skruvad, absurd och till synes utan nåd”.

Tomas har en förmåga att med sin buttra och trötta uppsyn locka publiken till skratt redan från början, och hans skara av fans är växande såväl på hemmaplan som internationellt.

Tomas uppträder såväl i Sverige som utomlands, på både svenska och engelska.I Sverige har Tomas uppträtt de flesta etablerade klubbscener. Internatiuonellt har han medverkat vid Edinburgh Fringe fyra gånger, varav tre med egen soloshow. Hans föreställning Swedish Oddballs nämndes som en av “Best international comedians at the Edinburgh Fringe 2014″. Bland de platser han uppträtt internationellt kan förutom Edinburgh Fringe och Brighton Fringe nämnas The Barbican Theatre i Plymouth, The Pipeline i London, Welwyn Sports & Social club i Welwyn, National Brewery Centre i Burton-upon-trent, Cosmic Comedy Club i Berlin, Union Scene i Drammen samt Josefine i Oslo.

Tomas har även haft skådespelarroller i ett flertal reklamfilmer, samt i den prisbelönade webbTV-serien Happy Street.

Sagt om Tomas:
”Sweden’s own dirty uncle, Tomas Ahlbeck, came on second and didn’t disappoint with his brilliant writing and some very dark humour.” (We Love Comedy, London)
”Det är en kompromisslös värld som målas upp.” (Barometern, Kalmar)
”Han tänjer skickligt på gränserna och publikens förväntningar.” (Arbetarbladet, Gävle)

 

 
Bokning: 08-515 101 20