ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Mikael Koppelman

Mikael Koppelman är en ståuppare som ofta jobbar på någon humorredaktion på TV.

Mikael Koppelman är född 1971 i Danderyd och det har färgat både hans personlighet och humor. Han använder sig av en relativt intelligent humor utan stora gester eller andra kroppsutryck. Trots flytten till kultur- och nöjeskvarteren på Söder i Stockholm har han knappt ändrats. Hans engagemang i favoritlaget Hammarby sker genom att läsa sporttabellerna i Svenska Dagbladet.

Debuten som ståuppkomiker skedde på Teatrix hösten 1999, därefter låg han lågt och gjorde come back på Norra Brunn hösten 2000. Det är också där han uppträder mest frekvent, när han inte uppträder ute i landet eller på något företagsevenemang.

Mikael Koppelman skämtar gärna om sådant som man egentligen kanske inte tänker på. Som sambandet mellan kommunism och alkoholism eller vad det kan få för konsekvenser när fulla sniglar kommer hem ensamma från krogen. En del mörka sanningar om uppväxten i Danderyd, till exempel det annorlunda firandet av 1 maj, kan också komma publiken till del.

Han har en bakgrund som jurist och skribent med inriktning på bank och finans. Men skriver även krönikor och var en av manusförfattarna och skådespelarna i ”Stand-up Comedy, den nakna sanningen” på Rosenlundsteatern hösten 2002 och våren 2003. Han har även spelat genuin arbetarteater och deltagit i flera studentspex.

 
Bokning: 08-515 101 20