ct
Melody Farshin
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Melody Farshin

Tio år som komiker och konferencier!

”Förorten är underskattad, om ni bara visste vad en svartsjuk 16-årig flickvän med smartphone från Husby är kapabel till. Hon hade kunnat lösa Palmemordet på en kvart!”

 

Stand-up:

Med över tio års erfarenhet som yrkesverksam komiker och konferencier är Melody den komikern som inte bara väcker skratten men som även belyser och vänder på fördomar. Med sin satiriska stil och dominans av scenen kommer även sylvasst improviserande vilket gör att varje framträdande blir unikt i sig.

Melody har synts på de största stand-up scenerna i Sverige och är en återkommande gäst i radio, podcasts och olika TV-program. Hon har synts på TV-produktionen utav RAW, varit en karaktär i ”Lilla Al-Fadji i P3” samt haft en ledande roll som karaktären ”Amira” i humorserien ”Skolan” på TV3.

Drivkraften är publiken där den största belöningen är skrattet.

Pimp my speech (föreläsning)

Viktiga budskap som inte riktigt når fram? En talare kan besitta stor retorisk kunskap, men för att få sin publik att bära med citat krävs det ytterligare ett vapen. Med humor fångas både uppmärksamhet och koncentration. Komikern Melody Farshin föreläser om humor som redskap för talaren och ser till att med både ord och övningar öppna individens mod och sinne för humor. Första steget till ett mer humoristiskt tal är inte långt ifrån!

Längd: 45 min samt 30 min övningar

 

Mänskliga rättigheter – Så långt lagret räcker! (föreläsning)

Sverige, detta vackra land fullt av möjligheter! Med frihet, utbildning och vård åt alla. Men ta en titt på personen som sitter bredvid dig på bussen. Visst får även denna person ta del utav detta underbara välfärdssamhälle? Självklart åker även denne hem till det trygga, i Sverige kan ingen ha det dåligt ställt. Kanske, kanske inte.

Personen kan vara en utav dem som hamnat i paradiset, men som blivit ombedd att stå på sidan och titta på. I vissa fall väger andra faktorer mer än trygghetslagar, och i vissa fall så pass att trygghetslagarna inte ens är giltiga för individen.

Ja, Sverige är världens bästa land, för den som får vara med i leken.

Komikern Melody Farshin som utbildas inom mänskliga rättigheter är som hon kallar det ”en svensk tjej i invandrarförpackning”. Med varsin fot i de bägge världarna bjuder hon på nya perspektiv att granska det svenska samhället med. Föreläsningen är en kombination av kunskap, erfarenheter och självklart humor.
Längd 45 min med 30 min övningar

 

 

 
Bokning: 08-515 101 20