ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Maggan Hammar

Maggan Hammar kan t ex dyka upp som den nyanställda på företaget…

Maggan Hammar är en skådespelare och komiker bosatt i Stockholm med ursprung i Hälsingland med specialitet att komma som den ”hemliga gästen”.

Maggan var bosatt utomlands i 17 år (Los Angeles, Paris, New York.) där hon medverkade i olika TV-sammanhang (bl a Star Trek och Seinfeld) och hon har som komiker efter förfrågan kommit att utveckla ett eget specialkoncept som går under benämningen ”Den hemliga gästen”.

Den hemliga gästen är nyskapande underhållning med Maggan som låtsas vara t.ex nyanställd på företaget. Hon är med på eventet som en gäst bland alla andra. Kanske skapar lite förvirring i minglet vid fördrinken. Bryter subtilt den sociala koden. Under middagen håller hon tal som avslöjar hennes rätta identitet som proffs och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad… eller besvikelse? Och alla skrattar loss åt sig själva och varandra.

Konceptet ”Den hemliga gästen” går hem hos den stora publiken såväl som i det mindre sällskapet. Uppläggen är många. Talets manus skapas exklusivt för den aktuella branschen/sammanhanget med associativa flöden från ”Maggans värld”… Man sitter och undrar ”Är detta på riktigt eller?”.

Som ståuppkomiker knyter Maggan ihop säcken och en presentation sker efteråt genom ett uppskattat avtackande. Upplägg och avstämning av manus sker alltid i samråd med Er som bokar.

Maggan talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt även till den internationella publiken.

Detta är oförutsägbar komedi när det är som bäst!

Sagt om Maggan Hammar och konceptet med den hemliga gästen

”Tack för onsdagskvällen! Det blev många roliga kommentarer på jobbet i torsdags och fredags. Du skulle hört när en av cheferna tog mig åt sidan i onsdags och undrande hur jag kunde tagit in den där kvinnan. Jag spelade med och jag kan säga att jag inte var vatten värd då. Desto mer uppskattad blev jag efteråt. Du gjorde en bra insats och festen blev annorlunda, precis som vi ville”

Hans-Ove Ekman , Q-Park AB

”Maggan är en av mina absoluta favoritkomiker, alla kategorier. Fullkomligt oförutsägbar, som hon är, tar hon publiken med på en resa in i mänsklighetens gömslen och vrår och det både kittlar och oroar i magen, precis som det ska göra när man upplever bra komik.”

Petra Mede

” Vi var många som verkligen uppskattade ditt framträdande! Själv skrattade jag så jag fick ont i skrattmuskelfästena- underbart! Många trodde att du var den nytillträdde juristen i Härnösand. De fick allvarliga funderingar vem det var vi anställt! Om du kommer till Falun så är vi ett gäng som dyker upp!:”

Marie Juhnestam Bimer – Arbetsmiljöverket.

” Det var många som var väldigt besvikna efteråt när de insåg att du inte alls var vår nyanställda Strategiska Kommunikatör!”

Göteborgsregionens Kommunalförbund.

”Vi är väldigt nöjda med ditt framträdande förra vecka som var en perfekt kombination av förvirring och obekvämhet som sedan ebbar ut i humor. Det fungerade utmärkt!
”Effekten av att skapa en pinsamhet (som för svenskar är väldigt svår att hantera) till insikt att detta måste vara ordnat fungerade mycket väl.. Det var mycket uppskattat. Bra jobbat! Tack igen!

Swedbank robur.

”J’ai eu le privilège de faire partie du show de Maggan pendant les minutes qui ont étés des plus chamboulantes de ma vie lors de notre fête d’entreprise (plus de cent invités). Maggan est soudain apparue comme invitée mystère supposée avoir été très récemment engagée dans notre top management. Personne ne la connaissait bien sûr mais elle a réussi à duper l’ensemble des personnes présentes et nous faire, les uns après les autres, tous éclater de rire. Pour ma part, mes collègues (…et moi-même) ont grâce a Maggan soudain découvert tous mes secrets (véritables et imaginaires), absolument tous les tabous sociaux ont été balayés par son incroyable humour et talent de comédienne. Un one woman show absolument extraordinaire!!”

Pierre-Eric Papoz Sales Executive Safmarine Sweden

 

 
Bokning: 08-515 101 20