ct
Jakob Öqvist
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Jakob Öqvist

Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och Lol Sthlm. Han har även synts i Comedy Fight Club, Melodifestivalen, Idol och andra kända TV-program. Jakob är även en av Sveriges mest bokade och uppskattade konferencierer.

Jakob Öqvist har en självsäker scennärvaro och en skattkista full av roliga iakttagelser kännetecknar Jakob standup. Engagerande balanserar hans lekfulla show snyggt mot den kärva synen han har på det moderna livet. Jakob hörs i radion varje morgon då han väcker landet i den färgsprakande morgonshowen “Morronrock med Jonas & Jakob” i Rockklassisker.

Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och arrangerat galor, klubbar, utbildningar och festivaler som SkrattstockSvenska Stand up-galanBungy Comedy och Standup Star, som hjälpt att driva på standup-utvecklingen i landet.  Han vann våren 2010 sin deltävling av Comedy Fight Club på TV3 där komiker tävlade i humor, Varit progamledare för Idol-Eftersnack.

Jakob har varit skådespelare i TV-programmen Hem till MidgårdSpungBank für alle och Nicke och Nilla. han medverkade även i filmen Varannan vecka med Felix Herngren och Cecilia Frode i huvudrollerna.  Han har spelat teater och har sysslat med teatersport. Han har vunnit en teatersportturnering på restaurangen Engelen i Stockholm och deltagit i svenska mästerskapen i teatersport.

Jakob är även en av våra mest bokade och uppskattade konferencierer med sin aldrig sinande känsla för improvisation och timing.

Jakob var under hela 2015 Canons ansikte utåt i kampanjen ”Smarta dumheter”, där han specialskrev standup av vanliga kontorsföreteelser.  Se klippen här!

Jakob hade även ett samarbete med MC Donalds där han i 4 olika avsnitt hade standupskola.

Jakob Öqvist motsvarade förväntningarna & lite till!”
Örebroguiden.

 

Vi bokade Jakob Öqvist som underhållning till vår årliga säljkonferens. Vi är supernöjda med Jakob som bjöd på något utöver det vanliga. Proffsigt, prisvärt och väldigt roligt!

Lotta Eklöw, Eventansvarig på mobiloperatören 3

Vårt varmaste tack till Jakob Öqvist för tillställningen i fredags på Adecco Star Awards. En enad publik tyckte att kvällen var toppenbra och Jakobs insats hyllades väldigt mycket. Tack för att kvällen förgylldes på ett mycket bra sätt!

Jesper Ohlsson, Adecco Finance & Legal

PressbilderPressbilder på Jakob Öqvist

 
Bokning: 08-515 101 20