ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Gerda Bylund

Gerda har en härlig närvaro på scen som ofta tar sig fysiska former.

”I år firade vi 32 år som sambos på Alla Hjärtans dag. Vi köpte hem lite god mat, drack lite gott vin och såg en film som vi tyckte passa denna speciella dag. Vi såg ”Äta Sova Dö”

Gerda Bylund gjorde sin debut på standup-scenen i maj 2007 efter att ha gått en helgkurs i standup. Numera har hon hundratals gig i bagaget och hon har uppträtt på klubbar, teatrar, en båt och på en hel del lastpallar runt om i hela landet. Gerda har även uppträtt på ungdomsgårdar, pensionärsträffar, för Gävles samtliga förskolelärare och för Taxklubben i Sandviken. Hon har skojat på bröllop, 50-årskalas och på en biblioteksinvigning. Hon har varit förkomiker åt flera av Sveriges bästa komiker.

Gerda har en härlig närvaro på scen som ofta tar sig fysiska former. Hennes humor speglar sig ofta i livets skeenden i stort och smått och igenkänningsfaktorn är hög. Hon har ett direkt tilltal till publiken och en hel del glimt i ögonvrån. Gerda är en person som gillar att få folk att skratta. Hennes motto är ” Ett gott skratt förlänger kanske inte livet, men det gör det mycket roligare”.

Gerda är med och driver Gävles prisbelönta standupförening GASTA, där hon uppträder regelbundet.

Och bättre uppvärmare för hela föreställningen än hemmaföreningens Gerda Bylund finns väl inte. Har hört och sett henne åtskilliga gånger, men nu avancerade hon ett trappsteg till med ett åtminstone i mina ögon och öron ett nytt och fräscht material.

Stefan Andersson, Gefle Dagblad

Att konferenciern är en skitrolig, 182 cm lång ”klimakteriekärring som går på kommunalbidrag” är något Gävle kan vara extra stolta över.

Elina Sorri, Arbetarbladet

…den stora behållningen var en av klubbens egna komiker, Gerda Bylund (…) gjorde hon sig aldrig lustig på andras bekostnad, utan enbart sin egen. Därför kändes hennes humor på inga sätt sensationslysten, utan bara ärlig. Och härlig.

Anna Utterberg, Nöjesmix

 

 
Bokning: 08-515 101 20