ct
Farzad Nouri
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Farzad Nouri

Farzad är en nyfiken och intressant komiker. Han är programledare för Morgon i P5 Sthlm och har många radioprogram och poddar på sin meritlista.

Allt började när han skrev och spelade in sketcher för humorsidan 1000apor.se (bröderna Schulmans sajt). De åkte ut på turné tillsammans, där lärde han känna Soran Ismail.
De pratade de en hel del om standup vilket ledde till att han anmälde mig till nybörjartävlingen BungyComedy. Den 23 februari 2009 ställde han sig på scen för allra första gången för att försöka vara rolig inför publik. Det gick bra, han gick till final och fick mersmak.
På den vägen är det, sedan dess har han uppträtt på allt från sunkiga källarlokaler till fina klubbar så som Norra Brunn, RAW och *Lol*. Hösten 2012 kunde man se Farzad i RAW på Kanal 5.
Han har även gjort en del radio och podradio för Sveriges Radio P3 och Metropol 93,8.

Farzad är svenskiranier och har bott i Sverige sedan 1984, uppvuxen i Västerort i Stockholm. Han har en fil. kand. inom management, samt spelat basket på elitnivå under större delen av sitt liv.

Ex-flickväns pappa: Jaha Farzad, så du är från Iran?
Jag: Ja, det stämmer bra det…
Ex-flickväns pappa: Okej, för jag har nämligen en kollega som är från Marocko…

Farzad på:
Twitter @farzadnouri
Instagram @farzadnouri
Facebook https://www.facebook.com/FarzadKomedi

PressbilderPressbilder på Farzad Nouri

Artikel i Vårt Kungsholmen: Farzad är Kungsholmens mesta komiker

Artikel i Mitt i: Skratten är som ett rus

 

Föreläsning

Minoritetsrapport

Farzad tar sig an viktiga ämnen på ett roligt sätt. Föreläsningen är en blandning av ståuppkomik, tankar som ifrågasätter, erfarenheter och personliga reflektioner kring samhället. Detta är en lika rolig föreställning som tänkvärd. Farzad brottas med homofobi, rasism och normer på ett underhållande vis.

Längd: 40-50 min

 
Bokning: 08-515 101 20