ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Elin Viljestrand

”Jag testade och gjorde mitt första gig, sedan dess jobbar jag som komiker.” Elin Viljestrand. Självsäker, Unik och en ny stjärna inom standup.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Elinny3.jpeg

”Behöver ni någon som får er att skratta så ni tappar andan är det Elin Viljestrand ni ska boka! Elin skiljer sig från mängden då hon har både sång, improvisation och en självsäkerhet som ingen annan!”

Elin Viljestrand rivstartade sin ståuppkarriär med att satsa högt. Redan inom sitt första år som komiker har Elin haft egna slutsålda kvällar, besökt flertalet företag, stått på olika scener och även visat att det går att stå på Norra Brunn trots att man är ny! Bokar ni Elin Viljestrand till ert företag kommer ni garanterat att bli chockade över hennes otroliga timing, självsäkerhet och charm. Elin har även sånger i sin akt om ni önskar och är expert på karaktärer.

Hennes humor blandas mellan himmel och jord allt från överdrivna skönhetsideal – till livet som mamma. Från förorten till Östermalm och från party till meditation. Snabba vändningar, roliga kontraster och en hel del improvisation gör att Elin Viljestrand är komikern ni kommer vilja boka igen!

Inom kort kommer vi kunna se Elin Viljestrand i både reklamfilmer och egna shower – som hon alltid säger.

Nu KÖÖÖR VI!

 
Bokning: 08-515 101 20