ct
Elin Almén
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Elin Almén

Elin är en stand up-komiker med energi och utstrålning – humor som ofta börjar i igenkänning och slutar i absurda act outs.

”Jag säger inte att det är nåt fel på handjur men kronhjortshanarna brölar så mycket i parningstid att dom glömmer bort att äta och dör av svält. Det är därför det finns ett O’Learys i närheten av alla fotbollsarenor”

Hon är nominerad till årets nykomling på Svenska stand up galan 2017 och kan ses på TV-program som Släng dig i brunnen (SVT), Confessions  (Comedy Central), Stand Up-Utan Gränser  (Comedy Central) och Ladies Fight (SVT) Hösten 2018 släppte hon även sin egen humorserie #Flickstreck på Comedy Central och Viafree tillsammans med kollegan Josefin Sonck.

Man kan se henne på scener runt om i hela landet bl a. Norra BrunnRaw Comedy Club, Oslipat, Gasta m.m. Dessutom är hon en erfaren improvisatör med flera års erfarenhet av att underhålla företag och organisationer med improvisationsteater där varje scen handlar om er!

Några tidigare uppdragsgivare är: Haninge kommun, Utrikespolitiska institutet,  Mariehamns kommun,  Gävlekongressen, WSP och Kompis assistans

Läs mer på hennes hemsida:  http://elinalmen.se  

 
Bokning: 08-515 101 20