ct
Cecci von Strokirch
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Cecilia von Strokirch

Cecilia von Strokirch klättrade för första gången upp på en standupscen i augusti 2006. Sedan dess har hon roat publiken med sina smarta reflektioner och rappa repliker.

Redan i sina första humorrutiner så utmärkte sig Cecilia von Strokirch med svart humor och att hon drev hejdlöst med det omöjliga att jobba med bildning på ett bibliotek i en värld full av idioter.

Sedan debuten har Cecilia uppträtt på ståuppscener runt om i hela landet. 2010/2011 turnerade hon flitigt med Ann Westin och Yvonne Skattberg i showen “Offroad”. 2011 hade hon premiär för sin första soloföreställning “En Jojobantares Bekännelser”. Den spelas fortfarande och är ständigt aktuell då folk envisas med att banta.

Våren 2015 hade Cecilias nya föreställning “Jungfruföderskan” premiär. Den bygger på hennes egna erfarenheter av att få barn med hjälp av assisterad befruktning i Danmark. Cecilia är mycket engagerad i frågan om att svenska ensamstående kvinnor ska kunna få hjälp i sitt hemland.

Cecilia von Strokirch är född 1974 och är uppvuxen i Jönköping men bor sedan millennieskiftet i Stockholmsförorten Midsommarkransen. 2011 sa hon upp sig från jobbet som PR-konsult för att satsa på ståuppen. Innan dess har hon förutom jobb på bibliotek också hunnit med att jobba som reporter på ZTV, marknadsförare på skivbolag, vårdare på gruppboende och varit sångerska i ett Trip-Hop band.

“Det är en gripande och dråplig stand-up om hur mycket tid och energi vi lägger ner på viktminskning, på outnyttjade gymkort, idiotsäkra mirakelkurer och nya friska tag.”

Tidningen Tara om “En jojobantares bekännelser”

”Cecilia har en alldeles egen, personlig humor som gjorde stor succé på Itrim-kedjans årliga nationella möte i maj i år. Det är vasst och hjärtligt, smärtsamt och underbart roligt på en och samma gång!”

Jesper Tengblad, Itrim Sverige AB

”Cecilia är otroligt duktig och professionell med sin blandning av nyfikenhet, kommentarer och fyndigheter får hon publiken att skratta. Som eventansvarig är jag jättenöjd med Cecilia som konferencier det gav en extra krydda åt vårt event och var väldigt uppskattat av åhörarna.”

Leona Pirhi, JCI Stockholm – TOYP Sweden

 

Läs mer om Cecci på cecci.se

Pressbilder:

 
Bokning: 08-515 101 20