ct
Carl Tillenius
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Carl Tillenius

Carl Tillenius tillhör den lilla skara av trollkarlar som livnär sig på sina konster på heltid. Han åker land och rike runt med sin standup-liknade trollerishow som blandar trolleri, humor och en gnutta jonglering.

Det finns några olika sätt att uppleva Carl. Antingen beställer ni en föreställning med mycket visuell magi presenterat med glimten i ögat och en stor portion humor. En magishow i ”standup-format” kryddat med ett galet jongleringsnummer.

Carl är även duktig på close up – magi på nära håll. Carl går runt bland gästerna och underhåller med trollerikonster på riktigt nära håll. Carl är bland annat svensk mästare i kortmagi 2009.

Om scenutrymme finns kan Carl toppa sin magiska show med en helt omöjlig illusion modell större. Den är specialbyggd efter Carls önskemål som görs tillsammans med en assistent. Numret gör att showen lyfter till fantastiska höjder!

”Med professionellt uppträdande och en charmig glimt i ögat blev alla trollbundna av det oförklarliga Carl bjöd på. Vi kommer med glädje engagera och rekommendera Carls show! ”

Marie Kemi, Best Western

 
Bokning: 08-515 101 20