ct
Behrad Rouzbeh
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Behrad Rouzbeh

Behrad Rouzbeh är den charmige komikern som precis står inför sitt stora genombrott. Du hör honom ibland i Morgonpasset i P3 och ser honom på många standupklubbar.

Behrad Rouzbeh är Sveriges just nu hetaste unga komiker. Det handlar inte OM utan NÄR han får sitt stora genombrott. Behrad gjorde sin standup-debut 2008 och har sen dess uppträtt flitigt på de flesta svenska standupklubbar. 2012 kunde man se honom i Raw på Kanal 5. 2013 öppnade Behrad för den amerikanska superstjärnan Bill Burr på Cirkus. Han var en av komikerna i den flerfaldigt utsålda föreställningen ”2 och en halv iranier”.

Han var även en del av Raw Comedy-turnén. Sommaren 2014 var han en av programledarna i Morgonpasset i P3 och kan fortfarande höras där ibland. Behrad är också aktuell i komediserien Ginas Show på SVT under 2015.

På scen har Behrad Rouzbeh en charmig och avslappnad stil med en humor som är både tänkvärd och varm. Idag syns hans ansikte flitigt på Sveriges olika stand up-scener och är en av de komiker ni kommer att prata om efteråt – Sveriges nästa stora standup-stjärna!

Den 6 juni 2015 hade Behrad premiär på sin nya soloshow ”Slumpmässigt utvald” där han sätter fördomarna på prov, med utgångspunkt från egna erfarenheter och upplevelser.

 
Bokning: 08-515 101 20