ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Babben Larsson

Babben var en av pionjärerna när standup kom till Sverige 1988. Sedan dess har hon breddat sitt register rejält och gjort succé bl.a. med sin egna TV-show Stjärnor hos Babben, Parlamentet och REA på Hamburger Börs.

Babben hade sitt första officiella gig på krogen Krogen belägen på Campus i Umeå. Det hela gick så pass bra att hon kände att det här skulle kunna bli hennes grej. Genren var inte ny för henne, redan 1983 ingick standup i hennes enmanskabaret ”Ke-Babben show” på Gutekällaren i Visby, och även i de tre shower som skulle komma åren efter.

Humorn har alltid varit Babbens liv och arbete. Hon har uppträtt över hela Sverige, nästan i varenda stad, stor som liten med sina shower. Hon har breddat sitt register, från ren standup via Parlamentet, REA på Hamburger Börs till  halsbrytande beskrivningar av modernt leverne under de föreläsningar hon ger.

Efter att ha varit mer eller mindre utbränd i sju år lyckades hon ta sig tillbaka för fem år sedan och återta sin position som en av Sveriges främsta komiker.

 

 
Bokning: 08-515 101 20