ct
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Ami Hallberg-Pauli

Ami är skådespelerskan som mer och mer kom att jobba med humor.

”Jag kände mig så gammal så jag bestämde mig för att testa på en modernitet: Jag provade att chatta…med snuskgubbar på nätet! Men det blev ju helt fel, jag känner ju flera av de där, gamla pojkvänner och sånt…nä, det blev inge bra!”

2003 debutera hon som standupkomiker och uppträde på Norra Brunn i Stockholm. Hon fick en rivstart med spelningar på de stora klubbarna och engagemang på radio och i TV samt en egen klubb och nu en helt egen show på Mosebacke i Stockholm. Ami älskar standup och det märks på scenen. Med standupens enkelhet ser hon sin möjligheten att uttrycka livets stora och små problem genom humor.

 
Bokning: 08-515 101 20